Tanju Özcan: Bay Kemal CHP'de Atatürkçü Bırakmayacak

TAKİP ET

Tanju Özcan, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Tanju Özcan, CHP'den ihracı ile ilgili ''Bay Kemal, CHP'de Atatürkçü bırakmayacak.'' ifadesini kullandı.

Tanju Özcan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

 'Bırakın Şu Atatürk'ün Partisi Edebiyatını' 

Sayın Kılıçaroğlu'nun koltuk sevdası yüzünden umarım CHP böyle bir şeye maruz kalmaz ama gelir 3 tane kayyum. Kılıçdaroğlu'nun partiyi getirdiği durum bu. Yargı yoluna gideceğim, kararlıyım. Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve terör sevicileri ile yol yürüyen Kemal Bey'in bu kararları için sonuna kadar mücadele edeceğim. Sayın Kılıçdaroğlu'nun değişimi için Bolu'dan Ankara'ya yürümüştüm. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Savunma hakkım elimden alındı. Bir b planım yok. AK Parti'de ve MHP'de siyaset yapmayacağım kesin.

Kazansaydık ne olurdu? 10 Aralıkçılar, FETÖ'cüler, badem bıyıklılar iktidarda olacak mıydı, Meral Akşener buna ne kadar dur diyebilirdi. Kemal Bey dürüst bir insan diyorlar. Kemal Bey dürüst bir insan falan değil, çok kolay yalan söyleyebilen bir insan. Kemal Bey sakin bir insan değil son derece kinci bir insan. Seçimden önce yol yürüdükleri ile bu ülkeyi yönetmeye kalksaydı şimdikinden çok kötü bir tablo olurdu.

Ben partiden ihraç durumundayken Kılıçdaroğlu için elimden geleni yaptım. Ses kaydı bana ulaştırıldı, bu da çok gizli bir toplantı değil. Gençlik kollarından bir genç benimle ilgili soru soruyor. Orada kullanılan ifadeler şahsıma ait olmasaydı bu ses kaydını yayınlamazdım. Orada açıkça söylüyor Sayın Kılıçdaroğlu 'adamı atın diye gönderdim' Şunu açıkça söylemek lazım bu ülkede tek adamlardan bir tanesi Sayın Kılıçdaroğlu'nun kendisi. Partiyi Atatürk'ün kurduğunu bile unutmuş gibi duruyor. Hatta 'Bırakın şu Atatürk'ün partisi edebiyatını' dediğini de yakın arkadaşlarımdan duydum.

'Bizim Terör Örgütü Sevicileri ile Ne İşimiz Var'

Kemal bey beni uzun zamandır tehlike olarak görüyor. Parti programına aykırı hareket ediyorsunuz dediğim için. Ben Atatürkçülükten taviz vermiş olsaydım bırakın partiden atılmayı, Kemal Bey'in sağ kolu sol kolu olurdum. Ben yıllardır bunu söylüyorum bizim terör örgütü sevicileri ile ne işimiz var.

'1 Vekil Çıkmadı Bu Adam Yalan Söylüyor Diye'

Parti yetkililerinden kim beni hangi yüzle arayacak. Şu ana kadar 1 vekil çıkmadı bu adam yalan söylüyor diye. Bir kısmı arıyor doğru söylüyorsun ama her doğru her yerde söylenmez diyor.

tanju özcan kemal kılıçdaroğlu chp ihraç