Tanju Özcan Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü Personel Listesine Tepki Gösterdi: Canımız da Bu Sığınmacılara Ait

TAKİP ET

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün personel listesine tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki MOSSAD ajanlarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 34 ajanın Suriye, Irak, Lübnan ve Filistin uyruklu olduğu ortaya çıkmıştı. 

Türkiye'de Yakalanan MOSSAD Ajanları Suriye, Irak, Lübnan ve Filistin Uyruklu Çıktı

Yakalanan ajanlardan biri Hatay'da camide namaz kıldırıp vaaz verirken bir diğerinin ise Filistinli hastaların getirildiği Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde personel olduğu ortaya çıkmıştı. 

Suriyeli MOSSAD Ajanı Camide Vaaz Veriyormuş

Turhan Çömez, Suriyeli MOSSAD Ajanlarından Birinin, Filistinli Hastaların Getirildiği Fatih Sağlık Bakanlığı'nda Personel Olduğunu İddia Etti

Turhan Çömez, Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne kadar giren MOSSAD ajanlarına tepki gösterirken AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifasını istedi. Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne yerleştirilen ve görev yapan Arap uyruklu personel listesi de sosyal medyada tepki çekti. 

Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesinde pek çok Arap çalışanın olduğu dikkat çekerken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan o listeye tepki gösterdi: 

"Bu doğru ise; onurumuzdan, çocuklarımızın geleceğinden, malımızdan sonra, canımız da bu sığınmacılara ait. Pırıl pırıl doktorlarını yurtdışına davet ederken, bu çöl Bedevilerine umut bağlamışsınız. Yazıklar olsun size!!!"

Türkiye'den yurt dışına giden doktor ve sağlık çalışanlarına değinen Özcan iktidara tepki gösterdi. 

fatih ilçe sağlık müdürlüğü arap çalışan istanbul tanju özcan chpli chp7 CHP