Tanju Özcan İmamoğlu'nu Hedef Aldı: İsteyen Amerikalılarla, İsteyen İngilizlerle Kol Kola Girsin

TAKİP ET

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elçilerle görüşmesini hedef aldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Özcan, "İsteyen Amerikalılarla kol kola girsin, isteyen İngilizlerle kol kola girsin. Bu, beni ilgilendirmiyor" dedi.

Özcan, kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler vermek için basın toplantısı düzenleyen Özcan'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ve ABD Büyükelçisi Jeff Flake ile görüşmeleriyle ilgili yorumu soruldu.

Amerika'nın dost olamayacağını ve kendisinin emperyalistlerin uşaklığını yapmayacağını ileri süren Özcan, “Kimin kiminle görüşeceğine ben karar veremem" dedi. Özcan, "Ben dönmem yolumdan, dönen dönsün. İsteyen Amerikalılarla kol kola girsin, isteyen İngilizlerle kol kola girsin. Bu, beni ilgilendirmiyor" dedi.

Özcan şunları söyledi:

"Ayıdan post Amerika'dan dost olmaz. Ben bu anlayıştayım. Bugün bu görevdeyim, yarın başka görevde olurum ama benim Amerika ile işim olmaz. Emperyalistlerin uşaklığını yapmam."

tanju özcan ekrem imamoğlu abd abd elçisi ingiliz elçisi elçilerle görüşme