Tanju Özcan: İYİ Parti'nin Oyu Yüzde 15-16 Bandındaydı

TAKİP ET

Tanju Özcan: Ben 8 ay önce Meral Hanıma gidip söyledim "Abla bu masadan kalkın, yanlış yapıyorsunuz çok büyük sıkıntı çekeceksiniz' dediğimde İYİ Parti'nin oyu yüzde 15-16 bandındaydı."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan TV100'de katıldığı bir programda İYİ Parti'nin adaylık karmaşasından önce oyunun yüzde 15-16 bandında olduğunu söyledi.

Özcan "Ben 8 ay önce Meral Hanıma gidip söyledim -Abla bu masadan kalkın, yanlış yapıyorsunuz çok büyük sıkıntı çekeceksiniz- dediğimde İYİ Parti’nin oyu yüzde 15-16 bandındaydı. 

2022 Eylül'ünde bizimkilere davette bulundum. İtfaiye açılışımız vardı, gelmediler. Geçici ihraç edilmiştim.  gittim, gelir misiniz dedim. Gelirim dedi. Orada bu düşüncelerimi paylaştım. 

Bakın 6'lı masa Kılıçdaroğlu'nu aday gösterecek. Oy çoğunluğu Kılıçdaroğlu'nda. Burada herkese eşit oy vererek siyasi mühendislik yaptı. Bunun sonucunda en büyük darbeyi size vuracak. CHP'liler HDP ile kol kolasınız denmeye alıştı. Orta gelir tuzağı gibi buna takıldı. En büyük darbeyi İYİ Parti yiyecekti. İYİ Parti Türkiye genelinde yüzde 18 alsaydı bundan biz değil Cumhur İttifakı zarar görecekti." ifadelerini kullandı.

iyi parti tanju özcan tanju özcan tanju özcan bolu bolu belediye başkanı tanju özcan akşener