Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş Canlı Yayında Birbirine Girdi

TAKİP ET

Tanju Özcan ile Barış Yarkadaş katıldıkları canlı yayında birbirine girdi.

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP'de başlayan değişim tartışmaları sürüyor.

Değişim çağrılarının öncülerinden birisi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'nin önüne yürüyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na koltuk fırlatmıştı.

Özcan, konuşmasında "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev" demişti.

Yarkadaş ve Özcan Arasında Gerginlik

TV 100 canlı yayınında Tanju Özcan ile CHP trolü Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma konusu tartışıldığı sırada ise gerilim yaşandı.

Tanju Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürdü. Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti." iddiası sonrası sinirlenen Yarkadaş, şu sözlerle yanıt verdi:

"Öyle bir şey yok. Kartı attım ama genel başkana gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben genel başkana saygısızlık yapmadım. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam."

tanju özcan barış yarkadaş canlı yayın chp değişim