Tanju Özcan: Yeter ki Erdoğan Dönemi Sona Ersin, Ertesi Gün Ölsem Gam Yemem

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diktatörlüğüne isyan eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu hayatta tek arzusunun Erdoğan'ın seçimi kaybederek saraydan ayrıldığını görmek olduğunu söyledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istibdadına isyan eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Erdoğan'ın seçimi kaybederek saraydan ayrılmasının somut olarak hayattaki tek arzusu olduğunu söyledi.

Milliyetçi Odak'ın aktardığına göre TELE1 canlı yayınında Enver Aysever'e konuşan Başkan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Yeter ki Erdoğan Dönemi Sona Ersin"

"Yeter ki şu Erdoğan dönemi sona ersin, ben Erdoğan'ın o saraydan ayrıldığını göreyim, ondan sonra ertesi gün ölsem de gam yemem. Sandıkta yenildiğini görmek istiyorum, bütün gençliğimizi yedi. Her gün tehdit altında belediye başkanlığı yapmaya çalışıyorum. Sürekli müfettiş var. Artık müfettişler kendi arasında oda kavgası yapıyor. Beni geçtiler. Artık öyle bir baskı, öyle bir diktatörlük var ki bu ülkede. Vatandaşın hissettinden daha fazla hissediyoruz biz. Bir de biz söyleyeceğimizden geri durmadığımız için de üzerimizdeki baskı sürekli artıyor.

"Tek İstediğim Erdoğan'ın Seçimi Kaybetmesi"

Benim hayatta tek hayalim var, geleceğe ilişkin: CHP Genel Başkanı olmak. Çok mutlu olurum, ben bu partiyi çok iyi yönetirim. İddialıyım.

Ama bakın, somut olarak tek istediğim şu: Erdoğan'ın seçimi kaybederek gözleri yaşlı şekilde o saraydan ayrılması."

tanju özcan yeter ki erdoğan dönemi sona ersin ertesi gün ölsem gam yemem