Tapu ve Kadastro Erzincan 24. Bölge Müdürlüğü 'Montrö Bildirisi'ne Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Devletin tepesi hariç neredeyse her kademesinden kurum ve makamdan tepkiler yükselen "Montrö Bildirisi"ne bir büyük tepki de Tapu ve Kadastro Erzincan 24. Bölge Müdürlüğü'nden geldi.

104 emekli amiralin imzasıyla birlikte yayımlanan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "inadına yapacağız" dediği Kanal İstanbul Projesine ve Karadeniz'in kıyıdaş olmayan ülke donanmalarına kapalı olmasını öngörerek Türkiye'nin kuzeyini emniyete alan Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin "feshedilebileceği" yönündeki sözlere tepki gösteren "bildiri"ye karşı devletin neredeyse bütün makamlarından ve görevlilerinden sosyal medya üzerinden tepki mesajları yükseldi.

Bütün bakanlıkların, genel müdürlüklerin ve siyasi parti yöneticilerinin mesajlarının yanı sıra en sert tepkilerden biri de Tapu ve Kadastro Erzincan 24. Bölge Müdürlüğü'nden geldi. Müdürlüğün Twitter hesabından yayınlanan mesajında "Biz buradayız! Devletimize,Milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız. Sebepsiz bahane ve hezeyanlar üzerinden yapılan açıklama tam manasıyla; Geçmişte taşıdıkları sıfatların, devlet ve Milletin verdiği şerefin farkında olmayanların, demokrasiye, hukuka, devletimize ve milletimize karşı yaptıkları edepsizliktir" denildi.

Tapu ve Kadastro Erzincan 24. Bölge Müdürlüğü 'Montrö Bildirisi'ne Tepki Gösterdi