Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Hayvan Katliamı İhalesi

TAKİP ET

Tarım ve Orman Bakanlığı, 12 ilde toplamda 115 adet yaban keçisi, dağ keçisi, kızılgeyik ve karacanın avlanması planlanan ihaleyi açtı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 7. Bölge Müdürlüğü, hayvan katliamlarının sürmesi için ihale açtı. 12 ilde toplamda 115 adet yaban keçisi, dağ keçisi, kızılgeyik ve karacanın avlanması planlanan ihale 1 Haziran'da yapılacak.  

Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü’nün Adana’daki toplantı salonlarında yapılacak ihale kapsamında  Mersin’de 39, Niğde’de 18, Adana’da 2, Hatay’da 2 ve Kayseri’de 9 olmak üzere toplamda 70 yaban keçisinin avlatılması planlanıyor. 

12. Bölge Müdürlüğü de 16 Haziran'da Rize’de 4, Giresun’da 8, Gümüşhane’de 3, Artvin’de 17 olmak üzere toplamda 32 yaban keçisi, dağ keçisi ve karacanın avlatılmasının planlandığı ihaleyi gerçekleştirecek. 

İhale açan 15. Bölge Müdürlüğü de Kahramanmaraş’ta 5, Sivas’ta 6 olmak üzere toplamda 10 yaban keçisi ve 1 kızıl geyiğin avının planlandığı ihaleleri 22 Haziran'da yapacak.

2. Bölge Müdürlüğü ise Bilecik’te 2 kızıl geyiğin avlanması için 10 Haziran'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürlüğü toplantı salonunda buluşacak.

 

tarım orman bakanlığı yaban keçi ihale haycan av kızılgeyik karaca