Tartıştığı Dükkan Sahibine Canlı Yanında Hakaret Etti, Tehditte Bulundu

TAKİP ET

Aynı binadaki otel işletmecisi ve alt katta bulunan komşu dükkanın sahibi arasında bir tartışma yaşandı.

Olay, dün İstanbul Bakırköy'de meydana geldi. İddiaya göre, üst katta bulunan otelden kaynaklı su akıtmasından dolayı maddi zarara uğrayan dükkan sahibi Taner Işıldak, bu durumu ev sahibine bildirdi. Bu duruma sinirlenen otel sahibi maganda, dükkan sahibinin canlı yayın yaptığı sırada hakaret etti, tehditte bulundu.

"Defalarca Tehdit Ettiler"

Tehdit ve hakarete maruz kalan, "Konsol Oyun" isimli YouTube kanalının sahibi Taner Işıldak konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"6-7 yıldır üstümüzde bulunan otelden kaynaklı dükkanıma defalarca su aktı, her yeri su bastı. Sattığım ürünler elektronik olduğu için su temasından kaynaklı ciddi zararlar oluştu. Bir lirasının karşılanmasını geçtim, bir geçmiş olsun bile demediler. Defalarca üzerimize yürüdüler, tehdit ve hakaret ettiler. Hep nezaketimizi ve iyi niyetimizi koruduk. Yıllardır komşu ve civardaki hiçbir esnafla tek sorunumuz olmadı. Aynı otelin işletmecileri evimin önündeki otelin de sahipleri. Evime gidip gelirken bile arkamdan genizlerini çekip sağa sola tükürüyorlar."

taner ışıldak oyun konsolu hakaret tehdit otel sahibi