Tartıştığı Babasını Öldürdü: Önce Ateş Etti, Sonra Bıçakladı

TAKİP ET

Kayseri'de, Mahmut Tarık Ekinci (34), babası Ahmet Ekinci (66) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Oğul, babasını önce tabanca ile vurdu ardından da bıçaklayarak öldürdü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Melikgazi ilçesinin Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut Tarık Ekinci, akşam yemeğinin ardından babası Ahmet Ekinci ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Önce Ateş Etti, Sonra Bıçakladı

Kısa sürede büyüyen tartışma neticesinde, Mahmut Tarık, ruhsatsız tabancayla babası Ekinci'ye 3 el ateş açtı. Ardından, mutfaktan aldığı bıçakla babasını bıçakladı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve cankurtaran sevk edildi.

Adrese gelen sağlıkçılar, Ahmet Ekinci'nin öldüğünü belirledi. Cinayet zanlısı Mahmut Tarık ise suç aletleriyle birlikte jandarmaya teslim oldu. Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Ahmet Ekinci'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri babasını öldürdü tartıştığı babasını öldürdü baba katili katil evlat Melikgazi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi cinayet