Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Kızgın Yağ ve Kaynar Suyla Yaktı

TAKİP ET

İrfan Müjdeci, kahvaltı sırasında tartıştığı eşi Meral Müjdeci'yi tavada bulunan kızgın yağ ve çaydanlıktaki kaynar suyla yaktı.

Diyarbakır'da pazar günü meydana gelen olayda İrfan Müjdeci isimli erkek kahvaltı sırasında eşi Meral Müjdeci ile tartıştı. Tartışma sırasında mutfaktaki kızgın yağ dolu tavayı ve içi kaynar suyla dolu çaydanlığı alan İrfan Müjdeci, kızgın yağı ve kaynar suyu eşinin başından aşağı boşalttı. 

Meral Müjdeci'nin ve 2 çocuğunun çığlıklarını duyan komşular durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler Meral Müjdeci'yi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Eşini yakan İrfan Müjdeci ise gözaltına alındı. 

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Müjdeci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Meral Müjdeci de yanık tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Şikayetçi Olmayacağını Söyledi

Çocuklarının gözü önünde eşini yakan İrfan Müjdeci'nin eşine sık sık şiddet uyguladığını da söyleyen komşular, Meral Müjdeci’nin, kendilerine “Kocam, ekonomik nedenlerden dolayı psikolojik sorunlar yaşıyor. O yüzden şikayet etmeyeceğim” dediğini söyledi.

diyarbakır eşini kızgın yağ kaynar su yaktı irfan müjdeci meral