Tartıştığı Esnafa Pitbull Saldırttı

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda bir şahıs, tartıştığı kişinin üzerine pitbull saldırttı. Vatandaş olayın şokunu atlatamadığını açıkladı.

İstanbul, Beyoğlu ilçesinde, Tophane Hacımimi Mahallesi, Karabaş Mektebi Sokak'ta dün saat 13 sıralarında meydana gelen olayda, esnaf pitbull cinsi bir köpeği ağızlıksız gezdiren bir şahsı uyarmış, esnaf ve pitbull sahibi şahısla arasında çıkan tartışmada köpek sahibi şahıs tasmayı gevşetmiş ve köpek, Muzaffer Akçayır adlı vatandaşa saldırmıştı. 

Tartıştığı Esnafa Pitbull Saldırttı



Akçayır'ı yere düşürerek ısıran köpeğe tekme, taş ve sopayla vurarak vatandaşı kurtarmaya çalışan vatandaşlar başarılı olmadı. Köpek Akçayır'a yardıma gelen bir kişiyi daha yaraladı. Köpek sahibi, pitbulluyla birlikte olay yerinden kaçarken köpek Meclis-i Mebusan Caddesi'nden geçtikleri sırada bir kişiyi daha ısırdı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları hastaneye kaldırdı.

"Rüyalarıma Giriyor, Sokakta Köpek Görsem Kaçacağım"

Saldırıda yaralanan Muzaffer Akçayır, olayın şokunu halen atlatamadığını belirterek "Sahibi sorumsuz bir kişiydi. Dedim ki, 'Beyefendi zincirlemiyor musunuz, yasak bu köpek. Bir çocuk gelse paramparça edecek.' Cevap vermedi, bir anda ne olduysa köpeğin tasmasını çıkarıp direkt bana saldırdı. 'Pişt' diye bir ses duydum adamdan, daha sonra kendimi yerde buldum. Resmen ayağımı paramparça edecek raddeye geldi" dedi.

Ölümden döndüğünü, şikayetçi olduğunu belirten Akçayır, "Benden sonra iki kişiye daha saldırdı. Biri kolundan, diğeri göğsünden yaralandı. En ağır şekilde yaralanan benim. Bu olaydan sonra ben sokakta köpek görsem kaçacağım. Rüyalarıma giriyor, psikolojim bozuldu. İnşallah bu sorumsuz vatandaş cezalandırılır. Hadi ben yetişkinim, kendi çabamla kurtuldum ama bir çocuk olsaydı paramparça edebilirdi" ifadelerini kullandı.

tartıştığı esnafa pitbull saldırttı istanbul beyoğlu tophane muzaffer akçayır