Tartıştığı Esnafı 12. Kattan Aşağıya Atan Kişi Hakkında 4 Yıl 6 Aya Kadar Hapis İstemi

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de tartıştığı esnaf İlyas Demirci'yi 12. kattan 11. kata atan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çağdaş B. hakkında 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

22 Şubat günü Şişli'de bir ticaret merkezinde esnaf İlyas Demirci, tartıştığı 21 yaşındaki Çağdaş B. tarafından 12. kattan aşağı atılmıştı.12. kattan 11. kata düşen Demirci, vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle hastanede tedaviye alınmıştı.

Taraflar arasın yaşanan olay güvenlik kamerasına yansımıştı. Aşağı atılan İlyas Demirci'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Çağdaş B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Çağdaş B. hakkında "Neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama" suçundan 1 yıl 6 aydan, 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Çağdaş B. de kendisine tokat attığı iddiasıyla müşteki İlyas Demirci'den şikayetçi oldu. Kamera görüntülerinde de şüpheliye tokat attığı görülen İlyas Demirci hakkında da ayrı bir soruşturma açıldı. Ancak bu suç, uzlaşmaya tabi suçlardan olduğu gerekçesiyle İlyas Demirci hakkındaki dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi.

Çağdaş B., İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

 

istanbul şişli esnaf tartıştığı aşağı atan adam hapis ceza mahkeme