Tartıştığı Taksiciyi Vurdu

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde taksi şoförü Ramazan Fırat, alkollü olduğu belirtilen müşteri tarafından tabanca ile vuruldu.

Dün akşam saatlerinde Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde Ramazan Fırat’ın kullandığı taksiye müşteri olarak binen kimliği belirsiz müşteri, yanında bulunan alkolü içmek isterken aracın içine döktü.

Alkolün döküldüğünü gören taksici ile alkollü müşteri arasında tartışma çıkınca üzerinde taşıdığı tabanca ile ateş açan müşteri taksiciyi yüzünden yaraladı. Yaraladığı taksiciyi araçtan indirerek aracı çalan kişi bindiği başka bir taksinin şoförüne, “Az önce bir taksi şoförünü vurdum. Onun ölüp ölmediğini öğrenmem lazım” diyerek Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastane önünde taksiden inen şahıs  daha sonra kayıplara karıştı.

Müşterisinin anlattıkları üzerine meslektaşları ile irtibat kurarak olayın doğru olup olmadığını öğrenmeye çalışan taksici, jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri taksici Ramazan Fırat’ı Atatürk Mahallesi’ndeki boş bir alanda kanlar içinde bularak, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Yüzünden yaralanan Fırat, ilk ifadesinde kimliğini bilmediği müşterisi tarafından aracına alkol dökülmesi  üzerine tartıştığını ve bu sırada kendisinin tabanca ile vurduğunu söyledi.

Jandarma, Ramazan Fırat’ı tabanca ile vurarak yaralayan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ramazan fırat taksici müşteri alkol silah vuran adam