Tayt Hırsızının İfadesi Ortaya Çıktı: 60 Kadın Çamaşırı Çaldım

TAKİP ET

Ankara'da lise öğrencisi bir kızın taytı koklayarak çalan sapığın ifadesinde "60 kadın çamaşırı çaldığını" söylediği ortaya çıktı.

Ramazan Bayramı'nın 1. günü Ankara'nın Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence Mahallesi'nde meydana gelen olayda lise öğrencisi Y.Ç.'nin balkona astığı taytı çalınmış, güvenlik kamerası görüntülerinde bir şahsın taytı koklayarak çaldığı ortaya çıkmıştı. 

Balkona Asılı Taytı Koklayıp Çaldı: Sapığın Genç Kızı Bir Süredir Takip Ettiği Ortaya Çıktı


Gözaltına alınan N.T.'nin ifadesinde "Bugüne kadar 60 tane kadın çamaşırı çaldım. Balkonlarda asılı olan tayt, iç çamaşırlarını çalıyorum. Bu, benim zaafım. Bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Y.Ç.'nin 3 kez balkondan taytını aldım. Ondan başka hiç kimse şikayetçi olmadı" dediği ortaya çıktı.

Çamaşırı çalınan kızın ailesinin avukatı İsmail Ağalday, şüphelinin aynı zamanda hırsızlık suçunu da işlediğini belirterek "Şüphelinin üzerine atılı suçlar sadece müvekkilime karşı işlenmemiştir. Kaldı ki; bu zamana kadar şüpheliye ait ikametlerde arama yapılarak, bahsedilen çamaşırların bulunması da gerekirdi. Bu kadın çamaşırların kime ait olduklarının ayrı ayrı tespit edilmesi ve yargılamaya yön verilmesi gerekirken, şüpheliye adli kontrol kararı verilmesi tamamen hukuka aykırılık teşkil edecek bir karardır. Nitekim tutuklama tedbiri için kanuni şartlar da oluşmuştur. Verilen karara karşı itiraz yolu açık olup, adli kontrole ilişkin karara itiraz ederek, şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı talebimizi yineleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

tayt hırsızının ifadesi ortaya çıktı 60 kadın çamaşırı çaldım ankara keçiören aşağı eğlence mahallesi