Tayyip Ağabeyinin Ayakkabısının Yalanması Gerektiği Söyleyen Şenel Yediyıldız Listeye Giremedi

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı överken kullandığı skandal sözlerle gündeme gelen Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, AKP'nin 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için belirlediği milletvekili aday listesinde yer almadı.

AKP’nin 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için milletvekili adaylarını belirlediği liste, 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. 

Listede en çok dikkat çeken isimlerden biri de Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız oldu. Yediyıldız, ocak ayında katıldığı bir televizyon programında,  Erdoğan için “Biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler hem sosyal medyada hem de muhalefet partilerinden hem de kendi partisinden büyük tepki çekmişti.

Yediyıldız, aday listesinde kendisine yer verilmemesinin ardından Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Yediyıldız, “2018 yılında milletvekili aday adayı olmamama rağmen listelerin oluşturulduğu son gece şahsıma Ordu 1. Sıra Milletvekilliği aday adaylığını tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu süreçte teşrik-i mesaide bulunduğumuz, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve tüm dava arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yediyıldız ayrıca, “Milletimize hizmet yolunda Ordu ilimize hayırlı hizmetler kazandıracak olan yeni adaylarımıza 28. Dönem için verecekleri demokrasi mücadelesinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

akp ayakkabısını yalamamız lazım şenel yediyıldız liste