Tayyip Erdoğan, Çin Virüsü Tedbirlerine Uymadığı Gerekçesiyle İhbar Edildi

TAKİP ET

Çin virüsü tedbirlerine uymadığı gerekçesi ile AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, bir vatandaş tarafından ihbar edildiği iddia edildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin lebaleb kongrelerinin en büyüğüne, 7. Olağan Kongresine katıldı. Bir demokrasi şölenini andıran Kongrede tek aday olan Tayyip Erdoğan, bütün delegelerin oylarını alarak yeniden AKP genel başkanı seçildi. Öte yandan demokrasi sarhoşluğundan olsa gerek, Çin virüsü salgınına karşı Tayyip Erdoğan hükûmetinin aldığı tedbirler lebaleb kalabalık tarafından ayaklar altına alındı.

Bu duruma içerleyen ve doğaldır ki biraz da öfkelenen bir vatandaşımızın ise Tayyip Erdoğan hakkında Çin virüsü tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından ihbarda bulunduğu iddia edildi. Bakalım yetkili merciler de bu ihbarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gibi görmezden, duymazdan, bilmezden mi gelecek.

Tayyip Erdoğan AKP'li Cumhurbaşkanı AKP 7. Olağan Büyük Kongre lebaleb kongreler Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Erdoğan ihbar HES