Tayyip Erdoğan'ın Atadığı Rektör, Bilal Erdoğan'a Teşekkür Etti

TAKİP ET

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından İbn Haldun Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Atilla Arkan, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a teşekkür etti.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından İbn Haldun Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Atilla Arkan, Erdoğan ve birçok ismin yanında Bilal Erdoğan'a da teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YÖK Başkanı Saraç'a ettiği teşekkürün neden olduğu anlaşılan Arkan'ın Bilal Erdoğan'a teşekkür etmesi ise kafalarda soru işareti uyandırdı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arkan, "İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne tensipleriyle şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetine, Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Sayın Bilal Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunarım. İbn Haldun Üniversitesi ailesi olarak bu ülkeye, milletimize, ümmetimize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet ve katkıda bulunmayı Rabbim nasip etsin" ifadelerini kullandı.

tayyip erdoğan bilal erdoğan teşekkür ibn haldun üniversitesi rektörü atilla arkan paylaşım twitter yök başkanı saraç cumhurbaşkanı kararıyla atanan