Tazminatı Ödemediği İçin Eşyaları Haczedilen Akit Zırvalıyor: "Ümmetin Sesi Akit'i Susturamazsınız"

TAKİP ET

İBB Başkanı İmamoğlu tarafından eşyaları haczettirilen Akit TV, alışıldık bir çıkış yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve tazminat ödemeyen Akit TV'nin eşyalarını haczettirdi.

Olayları farklı yerlere çekme konusunda ustalaşan havuz medyası sakinlerinden Akit ise yaşananları “İmamoğlu Haciz Baskınıyla Akit TV’yi Susturmak İstedi" başlığıyla haberleştirdi. 

Akit, bugünkü manşetinde de konunun aslını çarpıtmaya devam ederek “Ümmetin sesi Akit’i susturamayacaksınız” başlığını attı. İmamoğlu'nun uygulattığı haczin hukuksuz olduğunu savunan Akit, karara 'tepki yağdığını' iddia etti.

Akit, manşetine taşıdığı haberde "Sorumlu yayıncılığı ile ümmetin, vatan sevdalılarının ve ailelerin duasını alan araştırmacı gazeteciliği ile de yolsuzluk peşinde koşanların ipliğini pazara çıkaran Akit’e siyaset, medya, hukuk ve STK dünyasından destek yağıyor. Haciz baskını ile Akit TV’nin bilgisayar ve televizyonlarına el koyduran İmamoğlu’na tepki gösteren kamuoyu “Gerçekleri haykıran ümmetin ve milletin gür sesi Akit’i 28 Şubat’ta susturamayanlar bugün de susturamayacaklar” ifadelerine yer verdi.

akit akit tv imamoğlu ibb başkanı ekrem imamoğlu haciz haczettirdi tazminat hakaret ümmetin sesini susturamayacaksınız ümmet başlık manşet zırvaladı