TBMM'de Kavga: AKP'li Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e Saldırdı

TAKİP ET

Bütçe görüşmelerinin 2. gününde TBMM Genel Kurulu'nda AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında yumruklu kavga çıktı.

TBMM'de bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz'ın kürsüde konuşma yaptığı sırada AKP-İYİ Parti milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Haydar Akar, oturuma 10 dakika ara verdi.

Ancak tansiyon düşmedi ve tartışma kavgaya dönüştü.

İYİ Partili ve AKP'li vekiller arasında yumruklaşma yaşandı.

AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yumruk attı. Örs'ün kafasında açılma meydana geldiği ve kalp problemi olan Örs'ün hastanede tedavi altına alındığı aktarıldı.

Örs'ün yoğun bakıma aktarıldığı bildirildi.

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Örs'ün kalbinin durma seviyesine geldiğini belirten Cesur, "Saldırı sonrasında başına yediği darbe sonrasında vekilimizin genel durumunun iyi olmadığını gözlemledik. Ben revire eşlik ettim. EKG çekmelerini rica ettik, EKG'de kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan kalp ritminin bozulduğunu gördük. Derhal ambulansla Güven Hastanesi'ne getirmeye karar verdik. Orada bir ilaç uygulandı. Güven Hastanesi'ndeki yetkilileri arayarak kardiyoloji ve acil hocaların hazır olmalarını rica ettik. Yapılan müdahale kalbin, kalp ritminin geri dönderilmesi olarak bilinen kardiyoşok tedavisidir. Çok kısa sürede yapılmazsa hastayı kaybedersiniz. Buna olumlu cevap verdi ancak hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda" ifadelerini kullandı.

hüseyin örs zafer ışık iyi parti akp tbmm kavga