TBMM'de Kavga: Alpay Özalan Milletvekillerini Yumrukladı

TAKİP ET

AKP'li milletvekili Alpay Özalan, TBMM'de yaşanan gerginlik esnasında milletvekillerini yumrukladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda süren bütçe görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında sözlü sataşma yaşandı. Özgür Özel'in Soylu'ya kürsüde "Kriminal Bakan" demesi üzerine Genel Kurul karıştı, milletvekilleri birbirine girdi.

TBMM'de Kavga Çıktı: AKP'liler Özgür Özel'e Saldırdı


Konuşmasında Soylu'ya "Suçişleri Bakanı" diyen Özel, "Bir suç örgütü liderine koruma vermesiyle ilgili sorusuna cevap vermemek için, karakol baskını sorusuna cevap vermemek için, insan kaçakçılığı ile ilgili ağır kusuruna cevap vermemek için, Aliye Uzun konusuna cevap vermemek için böyle bir konuşmaya karar verdi. Sinir krizi geçiçerek diyor ki : Devlete iftira attırma. Devlete iftira yok, kendisine sorulan sorular var" şeklinde konuştu.

Şizoid Bir Sanrıya Kapılmış Klinik Bir Vaka Var Karşımızda

"Şizoid bir sanrıya kapılmış klinik bir vaka var karşımızda. Kahraman Mehmetçik'i, ayakta alkışlar mısın diyip kendi ayakta alkışlanıyormuş çakallığına alet olmayın" diyen Özel'in üzerine AKP'li Alpay Özalan ve Süleyman Soylu yürüdü.

Grup Başkanvekili Özgür Özel'in etrafı CHP'li vekiller tarafından sarılırken Alpay Özalan CHP'li milletvekillerine yumruklarla saldırdı.