TBMM'de Yer İşgal Eden Kürtçüler Şehitler İçin Tek Söz Etmedi

TAKİP ET

TBMM'de yer alan bazı Kürtçü partiler ve temsilcilerinin Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler hakkında hiçbir şey söylememesi kamuoyunun dikkatini çekti.

TBMM'de yer alan bazı partiler ve temsilcilerinin Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler hakkında hiçbir şey söylememesi kamuoyunun dikkatini çekti.

Dün gelen şehit haberlerinin ardından CHP Manisa'daki aday tanıtım toplantısını ve diğer şehirlerdeki etkinlikleri iptal etti. İYİ Parti hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarını iptal etti. AKP de aday tanıtım toplantılarını erteledi.

Aralarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bulunduğu pek çok siyasetçi, şehit haberlerinin ardından sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajları paylaştı. Kürtçü Hüda-Par ve DEM Partili siyasetçilerin ise ülkeyi yasa boğan haberlere ilişkin hiçbir yorum yapmaması sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı.

Siyasetçilerden Şehit Askerler İçin Taziye Mesajları