Tecavüzcüyü Pitbull Yakaladı Esnaf Dövdü

TAKİP ET

Bursa'da ormanlık alanda bir kadına tecavüz etmeye kalkan şüpheli, köpeklerini gezdiren kardeşler tarafından tesadüfen fark edildi. Kaçmaya çalışan şüpheliyi "Karlos" yakaladı.

Dün, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Doğa Parkı'nda babasını ziyaret etmek için Yiğitler Mahallesi'ndeki evine doğru yürümeye başlayan F.D. (39), yolunu kesen kimliği belirsiz şüpheli tarafından zorla ormana doğru götürüldü. Burada saldırgan tarafından darp edilen F.D., sapığın cinsel saldırısına maruz kaldı.

Bu esnada "Karlos" isimli pitbull cinsi köpeğini gezdirmek üzere Doğa Parkı'na giren kardeşler Murat Solmaz (30) ve Veysi Solmaz (35) kadının çığlıklarını duyarak sese doğru hareket ettiler. Sapığın tecavüz girişimine şahit olan kardeşler müdahale ederken, pitbull cinsi köpek "Karlos" kaçmaya başlayan sapığın peşine düştü.

Sanayi Sitesi'ne doğru kaçan şüpheliyi burada "Karlos" yakalarken, olayı öğrenen çevre esnafının, sapığı sokak ortasında feci biçimde dövdüğü öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen acil sağlık ekipleri, ormanlık alanda baygınlık geçiren F.D.'yi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, polis esnafın elinden güçlükle kurtardığı tecavüzcüyü gözaltına aldı.

Olayın ardından konuşan, "Karlos"un sahibi Veysi Solmaz ve Murat Solmaz kardeşler olayı, "Ormanlık alanda köpeğimiz Karlos'u gezdirmeye çıktığımızda kadın çığlıkları geldiğini fark ettik. Sese doğru gittiğimizde bir kişinin, kadının üzerine çıktığını ve tecavüz etmeye çalıştığını gördük. Şüpheli bizi görünce kaçmaya başladı. Köpeğimiz Karlos zanlıyı sanayide yakaladı. Burada şüpheliyi bacağından ısırıp etkisiz hale getirdi. Çevredeki esnafımız da olayı duyunca darp edip polise teslim etti. Oradaki kadın bizim yakınımız olabilirdi, çok şükür fark ettik ve geç kalmadan müdahale ettik. Yaşanabilecek en kötü şeyi yaşadı. Allah kimsenin başına vermesin. Böyle erkekler yüzünden biz erkekliğimizden utanıyoruz" ifadeleriyle aktardı.

Tecavüzcüyü Pitbull Yakaladı Esnaf Dövdü