Teğmen Çelebi: Kriz Ortamında Güçlü Liderlik İçin 'Cumhur İttifakı' Dedim

TAKİP ET

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı'nı savundu.

Cumhuriyet'in haberine göre TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı'nı Millet İttifakı'ndan çok daha net ve tutarlı gördüğünü söyleyen Çelebi, "6+2 masanın orada Abdullah Gül de var. Çıkmaz sokak olduğunu çok önceden söyledim. '6+1 masa çıkmaz sokaktır. Buradan Türkiye'ye hayır gelmez' dedim" dedi.

Bu düşüncesinin sürdüğünü belirten Çelebi, "Bir partide olup olmamam çok önemli değil. Şu anki tutumum, Cumhur İttifakı'nın ülkeyi milli istikamette daha net ve tutarlı götüreceğine dönük görüşüm devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

"Bu Kriz Ortamında Güçlü Liderlik İçin 'Cumhur İttifakı' Dedim"

CHP'yi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebileceğine" ilişkin sözleri üzerinden eleştiren Çelebi, "İl başkanlıklarını PKK'nın askerlik şubesi gibi kullananların bakanlık alacağı denklemlere 'hayır' dediğim için 'Cumhur İttifakı' dedim. FETÖ-PKK devlete çökmesin diye 'Cumhur İttifakı' dedim. İçinde bölücü, yıkıcı unsurlar ve marjinal fikirler barındıran 6+2'li Gül+ HDP, bu denklem kaos ve istikrarsızlık getirir. Dünya büyük kriz ortamlarını beklemektedir. Bu kriz ortamında zaman kaybetmemek, güçlü liderlik için 'Cumhur İttifakı' dedim" diye konuştu.

Mehmet Ali Çelebi: Cumhur İttifakı Daha Tutarlı

teğmen çelebi mehmet ali çelebi bağımsız izmir milletvekili kriz ortamında güçlü liderlik için cumhur ittifakı dedim