Tehdit Görüntülerinin Kurgu Olduğunu İddia Eden Kemal Alcu Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Eski kız arkadaşını geri döndürmek için Anıl Y. isimli kişiyi rehin alarak tehdit eden Kemal Alcu, gözaltına alındı.

Adana'da yaşayan Kemal Alcu, kendisini terk eden eski sevgilisini geri döndürmek için eski sevgilisinin arkadaşı Anıl Y. isimli kişiyi rehin alarak eski kız arkadaşına seslendiği bir video çekmişti. 

Elindeki bıçağı Anıl Y.'nin boğazına dayayan ve küfürler ederek eski sevgilisini tehdit eden Alcu, 'Ceren' ismini kullanan Zekiya A. isimli eski sevgilisinin şikayeti üzerine gözaltına alınmış fakat görüntülerin kurgu olduğunu söyleyince serbest bırakılmıştı.

Görüntülerde tehdit edilen Anıl Y. ile birlikte çektiği videoda ''Her şey oyundu, kurgu videoyu paylaştık'' diyen Alcu'nun sözlerine inanmayan sosyal medya kullanıcıları olayın üstünün kapatılmaması için çağrı yaptı. Sosyal medya kullanıcılarının ısrarı üzerine inceleme başlatan polis ekipleri Kemal Alcu'nun geçmiş dönemdeki suç kayıtlarını ortaya çıkardı.

30'dan Fazla Suç Kaydı

Zekiya A. isimli genç kızın koruma kararı aldırdığı Alcu'nun, ‘karşılıksız çek verme’, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘uyuşturucu’, ‘polise direnme’ gibi suçlardan kaydı bulunduğu ve Kemal Alcu’nun 30'dan fazla suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

2 yıl önce bir kuyumcudan 3 gün önce evlendiği Hale Nur A. ile birlikte 65 bin lira değerindeki 7 altın bileziği çalmaya çalışırken güvenlik kameralarına yakalandığı bildirilen Alcu, tekrar gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

kemal alcu tehdit şantaj ceren anıl eski kız arkadaş görüntü adana kurgu montaj