Tek Vasıfları Güç Gösterisi Yapmak Olan Bekçiler Bu Kez 15 Yaşında Bir Çocuğu Dövdü

TAKİP ET

Batman'da bulunan Salih Özdemir Parkı'ndan geçen 15 yaşındaki çocuk, bekçilerden dayak yedi.

Sokaklarda 'güvenlik' sağlamak amacıyla gezdiği iddia edilen ancak yalnızca 'çalınan muzları' koruyabilen bekçiler 15 yaşında bir çocuğu dövdü. Sık sık şiddet haberleriyle gündeme gelen bekçilerin bugüne dek kimseyi koruduğu görülmemişken ancak şiddet haberleriyle anılmalarına rağmen hala göreve devam edebiliyor olmaları yeterince enteresan değilmiş gibi 15 yaşında bir çocuktan ne istemiş olabilecekleri de şaşkınlıkla karşılandı. 

AKP'li isimlerin işsiz kalan yakınları yasal yollarla sigortalansın diye herhangi bir sınavla üst kademe bir göreve yerleşemeyen ve ilkokul seviyesindeki sorularla kendilerine silah verilen bekçiler bu kez Batman'da bir rezilliğe imza attı.

Tekme ve Yumruklarla Saldırdılar 

Dün akşam saatlerinde Batman’ın Cudi Mahallesi’nde yaşanan olayda Salih Özdemir Parkı’ndan geçen 15 yaşındaki çocuğun kısıtlama kurallarını ihlal ettiği ve bekçilerin bu yüzden çocuğa saldırdığı öğrenildi.

Şiddet anlarını cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş, bekçilerin küçük çocuğa tekme ve yumruklarla saldırdığını belirtti.

Görgü tanıklarının beyanlarına göre çocuğun gözaltına alınarak 6-7 bekçi tarafından darp edilmesi sırasında bazı yurttaşlar bu duruma tepki gösterdi.

İnsan Hakları Derneği Batman Şubesi ile Batman Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin konuyu incelediği ve çocuğun akıbetini araştırdıkları öğrenildi.

Bırakın 'Muzları' Korusunlar 

''Manavdan muz çalan hırsızlar bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı'' başlığıyla yapılan haberlerde övülen bekçiler, çalınmasını engelledikleri şeyin 'muz' olduğunu idarak edememiş ve 'kahraman' edasıyla 15 kg muz ile poz vermişlerdi.

bekçi batman cudi salih özdemir parkı 15 yaşında çocuk dövdü