'Telefonlarımızdaki Notlara Bakın' Notu Bırakıp İntihar Etmişlerdi: Mesaj Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ömer Yusuf U. ve Oğuzhan U., "Telefonlarımızdaki notlara bakın" şeklinde not bırakarak intihar etti.

Dün Karabük'te meydana gelen olayda Ömer Yusuf U. ve Oğuzhan U. adlı 15 yaşlarındaki 10. sınıf öğrencileri, "Okula gidiyoruz" diyerek evden çıktıktan sonra Yenişehir Mahallesi Çamlık Tabiat Orman Parkı'na gitmiş, çocuklardan birisi, sınıf arkadaşına konum ile birlikte "Bunu aileme ilet" mesajı göndermişti.

Çocuklar sınıf arkadaşları tarafından boyunlarından ağaca asılı vaziyette bulunmuşlardı. Ayrıca çocukların bulundukları yere 50 metre mesafede "Telefonlarımızdaki notlara bakın" şeklinde bir not bulunmuştu.

15 Yaşında İki Lİse Öğrencisi İntihar Etti

Ömer Yusuf'un Kız Arkadaşına Attığı Mesaj Ortaya Çıktı

Olay yerine gelen Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş polis ekiplerinden olaya ilişkin bilgi aldı. Çocukların cesetleri Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırılırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Polis ekipleri, öğrencilerin cep telefonlarını inceleme altına attı. Canına kıyan Ömer Yusuf U.'nın intihar etmeden önce okuldan kız arkadaşına Oğuzhan ile birlikte intihar edeceğine, öleceği ve hayattan kurtulduğu için mutlu olduğunu yazdığı, üzülmemesini istediği öğrenildi.

Odatv'nin haberine göre Ömer Yusuf U. ve Oğuzhan U.'nun okulda dersleri iyiydi. Çocukların cansız bedenlerinin otopsi sonrasında ailelerine teslim edileceği bildirildi.

telefonlarımızdaki notlara bakın ömer yusuf u. oğuzhan u. karabük iki lise öğrencisi intihar ortaya çıktı