Telefonunu Açmadı Diye Eski Nişanlısını Sokak Ortasında Dövdü

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de bir şahıs, telefonunu açmadığı bahanesiyle eski nişanlısını sokak ortasında dövdü.

Dün öğle saatlerinde T.K. adlı kadın, kün öğle saatlerinde bir arkadaşı ile sokakta ilerlerken eski nişanlısı Eren Kuvel'in saldırısına uğradı.

T.K., İstanbul Maltepe'de, sokakta arkadaşıyla yürürken yanlarına gelen eski nişanlısı Eren Kuvel tarafından bir anda yumruklandı. Tuğba Koç'un arkadaşının araya girmesi ile saldırgan Eren Kuvel uzaklaştı. Çok geçmeden tekrar T.K.'nın yanına koşarak gelen saldırgan, yeniden genç kadına saldırdı. Eren Kuvel adlı saldırgan, T.K.'yı defalarca yumrukladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı Anlarını Mahalleli Kaydetti

Aynı mahallede oturan bir kişi saldırı anlarını cep telefonu kamerası ile kaydetti. T.K., saldırfan Eren Kuvel hakkında suç duyurusunda bulundu. T.K'nın, saldırının faili eski nişanlısı Eren Kuvel tarafından daha önce de darp edildiği gerekçesiyle şikayette bulunduğu öğrenildi. Eren Kuvel şikayet üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuvel ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

"Sırf Telefonunu Açmadım, Dışarı Çıkarken Haber Vermedim Diye Yaşandı"

Yaşadıklarını anlatan T.K., "Sırf telefonunu açmadım, mesaj atmadım, dışarı çıkarken haber vermedim diye yaşandı bu olay. Biz bu kişiyle nişan atmıştık, fakat sonra tekrar konuştuk. Biz aynı mahallede oturuyorduk. Bu beni sık sık hırpalıyordu. Hırpalamaktan kastım gelip kafama vuruyordu. Yumruk ve tekme atıyordu. Bana vurması erkeklik mi, aksine acizlik. Dün alışveriş yapmak için dışarı çıktım. Aradı açmadım açmadığım için 'Dışarı çıkarken bana haber vermedin' dedi. Bizim kapının orada beklemiş beni. Sokağın başında görünce koşa koşa geldi. Anladım ki saldıracak 'Yapma' dedim. Vurmaya başladı. Araçların arasına sıkıştırdı vurmaya devam etti. Video son anlarda çekilmiş onun öncesi de var. 'Kendine vur sen kendine vuramazsın bana vurursun anca' dedim, sonra beni tekrar darp etti. Şu an kafamı çeviremiyorum bütün kemiklerim ağrıyor. Ondan korkumdan Çorlu'ya gittim. Beni hala tehdit ediyor. Beni her hafta en az 1 kere dövdüğü oldu" dedi.

istanbul maltepe kadına şiddet sokak ortasında dayak kavga erkek şiddeti şiddet