TEM Bağlantı Yolunda Zincirleme Kaza

TAKİP ET

Sancaktepe TEM bağlantı yolunda 6 araç zincirleme kaza yaptı.

İstanbul Sancaktepe TEM Bağlantı Yolunda meydana gelen kazada, yağışlı hava nedeniyle kaza yapan otobüs ve bir otomobili fark eden araçlar yavaşlamak istedi. Arkada seyir halinde olan servis minibüsü ve TIR fren yaptı. Yavaşlamak isteyen TIR kontrolden çıkarak yanında ilerleyen minibüse çarptı. Kazanın etkisiyle minibüs orta refüje çıkarken, TIR ise devrildi.

2 servis minibüsü ve bir otomobilin de karıştığı kazada minibüste bulunan 4 kişi hafif yaralanırken, TIR sürücüsü ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. TEM Bağlantı Yolunda trafik yoğunluğu yaşanırken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Yakup Çelebi, kazayla ilgili "Yolda seyir halindeyken bir anda yağmur başladı. Sağ tarafımdaki TIR kayınca otomatikman sol tarafa bana vurdu ve beni refüje çıkardı. Kendisi de refüje vurduktan sonra devrildi. İleride de kaza varmış ondan bilgimiz yok tabi. Yolcu yoktu bende. TIR şoförü yaralandı. Servis arabasında birkaç tane yaralı vardı" dedi.

.

istanbul tem otoyol bağlantı yolu kaza zincirleme 5 yaralı 7 araç sancaktepe kartal tır minibüs otomobil