TEMA'dan Bağış Kampanyası

TAKİP ET

TEMA Vakfı, Türkiye'nin çeşitli illerinde çıkan yangınların ardından fidan bağış kampanyası başlattı.

Türkiye'nin Antalya, Kayseri, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Kütahya, Osmaniye, Kocaeli, Muğla, Aydın ve Manisa ilçelerinde çıkan yangınlarda ormanlar kül oldu.

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA), içlerinde bulunan hayvanlarla beraber alev alev yanan ormanların zarar gören bölgelerini yeniden ağaçlandırmak için adım attı. İnternet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ormanların hasar alan kısımları için fidan bağış kampanyası başlattığını duyuran TEMA, bugün saat 12:00 itibariyle bağışları kabul edecek.

TEMA'nın kampanyası hakkında bilgi verilen paylaşımda, “Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00’da kampanyamızı başlatıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Fidan Bağışı Nasıl Yapılır?

Fidan bağışı TEMA'nın internet üzerinden Online Bağış adımlarını kullanarak veya Vakıf Merkezlerini ziyaret ederek yapılabiliyor.

Fidan Bağışı Ne Kadar?

TEMA Vakfı'nda fidan bağış birim bedeli 13 TL. 3 ve daha fazla fidan bağışında vakıf tarafından TEMA Vakfı teşekkür sertifikası alınabiliyor. E-sertifika şeklinde de iletilebilen sertifikaların kargo ile gönderim bedeli 10 TL. 

Kurye gönderimleri ise sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre farklı ücretlerde olabiliyor.

 

tema bağış kampanyası fidan orman yangın türkiye antalya manavgat osmaniye adana mersin bodrum köyceğiz kayseri manisa kocaeli kütahya aydın didim