Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına İlişkin: Güçlü Bir İhtimal Olabilir

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin "Güçlü bir ihtimal olabilir" dedi. Karamollaoğlu, "Ortak adayla çıkarsak seçimlerde aday kim olursa olsun yüzde 90 kazanırız" diye konuştu.

Karar TV'de açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masada bir ayrılık olmadığını belirterek "En önemli konu cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

"Ortak Adayla Çıkarsak Yüzde 90 Kazanırız"

Bu konuda da müşterek bir adayın belirlenmesi kararlaştırıldı. Burada çok net bir tavrımız var. Seçim tarihi ilan edildiği zaman adayı belirleyeceğiz. Bu kararda herkes ittifak etti. Tek adayla çıkılması en isabetli tavırdır. Ortak adayla çıkarsak seçimlerde aday kim olursa olsun yüzde 90 kazanırız" diye konuştu.

"Kılıçdaroğlu'nun Adaylığı Güçlü Bir İhtimal"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olması ihtimaline ilişkin konuşan Saadet Partisi lideri, "Kılıçdaroğlu’nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir. Kılıçdaroğlu da dahil altı partinin liderleri seçim tarihi ilan edildikten sonra adayımızı açıklayacağız. Şu an da böyle bir münakaşanın içine girme ihtiyacı duymuyorum" dedi.

"Erdoğan Artık Halkın Desteğini Yitirdi"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın desteğini yitirdiğini ve Erdoğan'ın güçlü bir aday olmadığını belirten Karamollaoğlu, "Kılıçdaroğlu’nu kendi partisi içerisindekiler aday olarak görmek istiyor. Bu normal bir şey. Ama onun adaylığı konusundaki düşüncemi söyleyemem. Bizim gündemimizde cumhurbaşkanı adayı yok" ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu kemal kılıçdaroğlu adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir ortak adayla çıkarsak yüzde 90 kazanırız saadet partisi altılı masa chp cumhurbaşkanı adayı