Temel Karamollaoğlu: Tayyip Bey, BOP'un Hala Eş Başkanı

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu Cumhuriyet'e konuştu. Parlamenter sisteme geçiş sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

“Kılıçdaroğlu’nun bir tane pozu yok ama Tayyip Bey'in siyaseten yasaklıyken Beyaz Saray’da fotoğrafı var”

Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, “ABD’nin desteğini alıyor” söylemine ise şöyle yanıt verdi:

“Kılıçdaroğlu’nun ABD Başkanı ile bir tane pozu yok. Ama Tayyip Bey'in siyaseten yasaklıyken Beyaz Saray’da fotoğrafı var. Bu ABD’nin kendisini desteklediğinin en açık delili. Sonra da gitti, ‘Milli görüş gömleğini çıkardım’ dedim. Siyonist lobisi Erdoğan’a cesaret madalyası verdi. Neden? Erbakan Hoca'ya koyduğu tavır ve Türkiye‘yi hangi noktaya götüreceği konusunda yaptığı vaatlerden dolayı.

“SİHA’lar yapıldı ama bu Tayyip Bey'in değil SİHA’yı yapanların başarısı”

Vaatlerini gerçekleştirdi. Savunma sanayide şunu yaptık bunu yaptık, Hepsi hikaye. SİHA’lar yapıldı ama bu Tayyip Bey'in değil SİHA’yı yapanların başarısı. Uçakları var, motoru nerede? Eskişehir’de devletin jet motor fabrikası var, modeller üretilmiş. Bir tanesi bile uçaklara, helikopterlere takılmadı. Erbakan hocamızı mahkum eden mahkeme onun zamanında karar aldı.

ABD politikalarına karşı bir tavır sergilemiyor ve İsrail ile iç içe. Erdoğan, şu anda İsrail’in Orta Doğu’daki tek dostudur.    

“Tayyip Bey, BOP’un hâlâ eş başkanı”

ABD’ye gidip geldikten sonra, ‘ben Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanıyım’ dedi. Ama ne olduğunu anlatmadı, sonradan biz öğreniyoruz ki BOP’un esas adı Büyük İsrail Projesi. İsrail Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların kendilerine vaat edildiğine inanıyor. Orada şu anda iskan edilen bizler dahil herkesi kendi topraklarında olmakla suçluyor. Tayyip Bey, BOP’un hâlâ eş başkanı.”

Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Recep Tayyip Erdoğan BOP BOP eş başkanı