Temel Karamollaoğlu'ndan İkiz Kuleler ve Pentagon Saldırıları İle İlgili Komplo Teorileri

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı ABD'de gerçekleştirilen bazı terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Partisinin Edirne 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bir ülke nasıl yaşanabilir hale gelir?" diye sordu ve cevabını da kendisi verdi.

Farklı fikirlere sahip insanları en ağır ithamlarla eleştiren hükümeti eleştiren Karamollaoğlu, "Yok arkadaş o kafayla sen bu ülkeye huzur getiremezsin, barış getiremezsin. Bunu bilmeden hiçbir yere gitmemiz mümkün değil" diye konuştu.

11 Eylül Saldırıları İle İlgili Komplo Teorileri

11 Eylül'de ABD'de gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin olarak "Nasıl oluyor da bir uçak bir kuleye çarptı diye o kule kendi temelleri üzerine çöküyor? Hiç bir mühendis, 'efendim kolonların orda yakıt çıkmış, yanmış, kolonlar ısınmış, aşağıya kadar inmiş…'" diyen Karamollaoğlu, "Külahıma anlat affedersin. Sadece önceden yerleştirilmiş patlayıcıların senkronize olarak patlatılmasıyla o kuleler çöktü. Çarpan kule çöktü, çarpmayan kule nasıl çöktü? 6 tane kule çöktü. Dünya aptal değil, ama Amerika’yı yönetenler aptallık numarasına yatıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Dünyada en iyi korunan karargah Pentagon’dur. Hiç bir uçak Pentagon’a 200 kilometreden daha yakına gelemez. Kendisini tanıtmak mecburiyetindedir. Nasıl oluyor da bir uçak 400 kilometre uzaktan kalkıyor, hiç kimse bunlara 'sen kimsin' diye sormuyor" diyen Karamollaoğlu, "O uçaklar geliyor sorgusuz, sualsiz Pentagon’a çarpıyor. Ama burada başka bir garabet daha ortaya çıkıyor. Pentagon’un uçakların çarptığı bölümü boşaltılmış. Niye? Bakım için… İçeride bir tane insan yok. Bir tane insan hayatını kaybetmiyor. Ya bu kadar planı yapan insanlar hakikaten dünyayı nasıl aptal yerine koyabilirler. Bu açıkça gösteriyor ki doğrudan doğruya Amerika istihbaratı tarafından planlanan bir hadise, Tesadüfen değil. Teröristlerin yaptığı bir hadise değil" şeklinde konuştu.

"Pentagon’a çarpan uçakların pilotlarından birinin, koca koca binalar yıkılmış, yanmış bitmiş, cebinde taşıdığı pasaport çıkmış küllerin arasından ve orada Müslüman bir isim yazıyor" diyen Saadet Partisi lideri, "Bu kadar ahlaksız insanların hakim olduğu bir dünyada huzur ve barış olmaz" ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu'ndan İkiz Kuleler ve Pentagon Saldırıları İle İlgili Komplo Teorileri