Temizlik İşçisi Hamit Karakaya Bu Kez Kıraç'ın Sahnesinde Dans Etti

TAKİP ET

Bir düğünde dans ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada viral olan Aksaray Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Hamit Karakaya, bu kez Kıraç'ın sahnesinde dans etti.

Geçtiğimiz günlerde işini yaparken dahil olduğu bir düğünde dans eden ve saniyeler içinde çöp kamyonunun peşinde koşmaya yeniden başlayan Aksaray Belediyesi bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Hamit Karakaya'nın görüntüleri sosyal medyada viral olmuştu.

Hamit Karakaya bu kez sanatçı Kıraç'ın Aksaray'daki konserinde sahneye çıktı. Kıraç'ın konseri sırasında sahneye çıkan Karakaya yine döktürdü.

O anların görüntülerini İzzet Çapa sosyal medyada "Ve sonunda temizlik görevlisi Hamit Karakaya sahnede... Sevgili Kıraç, Aksaray’da verdiği konserde Hamit kardeşimizi sahneye almış... O da her zamanki müthiş enerji dolu, kalpleri ısıtan dansını yapmış... Ortaya da bu şahane görüntüler çıkmış... Vallahi izlerken alkışlıyorum..." ifadeleriyle paylaştı.

temizlik işçisi çöpe çöpçü temizlik görevlisi aksaray belediyesi hamit karakaya bu kez kıraç sahnesinde dans etti oynadı