Tengri Teala Akıl Versin: Başıboş Köpek Nedeniyle Bir Kaza Daha

TAKİP ET

Başıboş köpek nedeniyle meydana gelen kaza sonrası olanlar akıllara durgunluk verdi.

Dün akşam saatlerinde Bodrum'da bir motorsiklet sürücüsü yola çıkan başıboş köpeğe çarptı. 

Olayda motorsiklet sürücüsü ve başıboş köpek yaralandı. Olay yerine gelen oyuncu Özge Özder Bodrum Belediyesi ekiplerine haber verip köpeğin başında bekledi. O sırada yaralı motorsiklet sürücüsünün akıbeti ise bilinmiyordu.

Bodrum Belediyesi'ne teşekkür eden Özder'in videosunu Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras paylaştı. Aras paylaşımında, "Değerli Bodrumlular günaydın.. Hayvan sevgisi olmayan kalplerde insan sevgisinin de olmayacağına inanmış insanlar olarak bu sabah öncelikle; değerli oyuncumuz @ozzgeozder'e teşekkür etmek istiyorum. Gecenin saat üçünde bir aracın çarptığı köpeğin hayatını kurtarmak için bize ulaşan bu güzel insanın sayesinde ekibimiz kaza yerine hızla ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptıktan sonra belediyemizin tam donanımlı hayvan nakil araçlarından olan bir Petbulance ile yaralı köpeğimiz tedavisinin devam edeceği kliniğimize ulaştırıldı. Bu olayda hepimizi mutlu eden, gururlandıran gayretleri için, Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüzün altın kalpli ekibine de teşekkür ediyorum, iyi ki varlar.️" dedi. 

Özder'in videosunun ancak sonunda ambulansın yaralı sürücüyü aldığı görüldü. Özder'in videosunda başıboş köpek için gelen ekiplerin yaklaşık yarım saatte geldiği belirtiliyordu.

Söz konusu videoya birçok tepki geldi. 

başıboş köpek kaza bodrum özge özder bodrum belediyesi ahmet aras