Teoman Sancar'a Yönelik Şantaj Soruşturmasında 3 Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a yönelik şantaj soruşturmasında 1'i polis 3 şüpheli tutuklandı.

27 Şubat'ta Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na giderek kendisine şantaj yapıldığı gerekçesiyle şikayetçi olan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, bir gün sonra da partisinden istifa etmişti

Sancar'ın şikayeti üzerine harekete geçen Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nce şüphelilerin tespit ve yakalanma çalışmaları için özel ekip oluşturuldu. 

Yürütülen soruşturmada; polis memuru Mustafa Bülent görev yaptığı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, kayınbiraderi Fatih Selamet ve Fatih Kintaş ise Denizli'de yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilere yardım ettikleri belirlenen 3 şüpheli de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden 1'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 5 şüpheli ise bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden polis memuru Mustafa Bülent, kayınbiraderi Fatih Selamet ve Fatih Kintaş mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İsimleri açıklanmayan 2 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

teoman sancar chp milletvekili istifa soruşturma savcılık şantaj tutuklama 3 kişi 9 kişi 1'i polis