Ters Yönde Giden Araçtan İnen Suriyeli 5 Haydut, Kendilerini Uyaran Kuryeyi ve Bir Vatandaşı Bıçakladı

TAKİP ET

İzmir Çamdibi'nde Suriyeliler dehşet saçtı.

Egehaber'in haberi göre 16 Temmuz gecesi İzmir'in Çamdibi ilçesinde meydana gelen olayda 5 Suriyeli, MA plakalı araçlarıyla birlikte ters yönde hareket etmekteydi.

Ters yönde hareket ettikleri için kendilerini ikaz eden kuryeyi darp eden Suriyeliler bununla da yetinmeyerek kuryeyi bıçakladı.

Ziya Demirci isimli bir vatandaş 5 Suriyeli tarafından darp edilen ve bıçaklanan kuryeye yardım etmek istese de kısa sürede sayıları 10'a çıkan Suriyeliler bu vatandaşı da göğsünden bıçakladı.

Habere göre müzisyen olan ve bir düğünden çıkarak evine gitmekte olan Ziya Demirci, genci döven Suriyelilere tek başına bir gence 5 kişi saldırmamaları gerektiğini söyleyince kendi de barbarların hedefi oldu.

Yaşanan arbede esnasında Suriyeli haydutların sayısı ikiye katlandı ve bu haydutlar kuryelik yapan genci kolundan, müzisyenlik yapan Ziya Demirci'yi ise göğsünden bıçakladı.

Ege Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nde tedavi altına alınan yaralı vatandaşların durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Suriyelilerin MA-MZ Serisi Araç Plakaları

MA ve MZ serisi araç plakaları Emniyet Müdürlükleri tarafından yalnızca Türk vatandaşı olmayan kişilere veriliyor ve bu araçlardan gümrük vergisi, KDV ve ÖTV gibi vergiler kesinlikle alınmıyor.

Ters Yönde Giden Araçtan İnen Suriyeli 5 Haydut Kendilerini Uyaran Kuryeyi ve Bir Vatandaşı Bıçakladı