Thodex Reklamlarında Oynayan Ünlü İsimler Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Thodex reklamlarında yer alan ünlü isimlerin banka hesaplarının incelenmesi istedi.

108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra ülkeden kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Thodex'i büyütmek için çekiliş yapmış ve ünlü isimleri reklam filminde oynatmıştı. Özer'in kız arkadaşının da reklamlarda yer alması sebebiyle şüphelinin yaşadığı binaya girenlerin tespit edilmesi istendi. 

Özer'in bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Thodex reklamlarında oynayan ünlüler ve ‘bu borsaya paranızı yatırın’ diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istedi. Savcılık, söz konusu şahısların Thodex reklamından sonra elde ettikleri mal varlıklarının da tespit edilmesini talep etti. 

Pınar Deniz, Mine Tugay, Özge Ulusoy, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin Özer ile irtibat kurmuş olabileceğini değerlendiren Savcılık, görüşme kayıtlarının incelenmesi de istedi. 

thodex faruk fatih özer savcılık soruşturma suç duyurusu mine tugay pınar deniz ebru şallı simge bahar şahin özge ulusaoy burcu esmersoy