Thodex Vurguncusunun Ağabeyi: Bizi de Vurup Gitti

TAKİP ET

Kullanıcılarını dolandırarak yurt dışına kaçan Thodex'in sahibi Fatuk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İşlem yapmakta olan 400 bine yakın kullanıcının mağdur olduğu Thodex skandalında, kurucu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolar değerinde kripto parayla yurt dışına kaçtığı iddia edilmiş ve iddialar yargıya taşınarak soruşturmalar başlatılmıştı.

Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer konuyla ilgili, “Kardeşim çok iyi bir insandı. Yıllardır da kripto para işleriyle uğraşıyor. Bizi de vurup gitti. Nasıl böyle bir şey yaptı, anlayamadım. Ben de şirkete gelip giderdim. Hakkımda bir soruşturma var mı bilmiyorum. Kardeşimin böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Çok akıllı ve dürüst bir çocuk. Arkasında başka şeyler olabilir. Ben de gelişmeleri televizyonlarda takip ediyorum. Kardeşim yurtdışına gitmiş. Ona bir iki gündür ulaşamıyorum. Ne olduğunu anlamadım” ifadelerini kullandı.

Özer'in Arnavutluk'a kaçmasının gündem olmasının ardından Thodex'in Göztepe'de bulunan merkezine akın eden mağdurlardan Haluk Metin ise "İçeride 123 bin lira param vardı. Çok para kazandım ama çekmedim. Allah gözümüzü doyurmadı. Hep daha fazla kazanırım dedim. Küçük bir çocuk gelip bize hayat dersi verdi. Bütün paramızı götürdü. Haberi ilk duyduğumda aklıma ‘tosuncuk’ geldi. Firma hakkında şikayetçi olacağım. Daha önceden de borsada para kaybettim. Eski borsa mağdurlarındanım. Başımıza bu da geldi” dedi.

Thodex Vurguncusunun Ağabeyi Bizi de Vurup Gitti