Tibuk: Soros Bilmem Kaçıncı Göbekten Türk'tür

TAKİP ET

Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Besim Tibuk, George Soros'un Türk kökenli olduğunu ileri sürdü.

Kanal Serbesti'de Osman Kavala ve George Soros tartışmalarına ilişkin açıklama yapan Liberal Demokrat Parti Kurucu Genel Başkanı Besim Tibuk, (11. dakika 20. saniye) şu ifadeleri kullandı:

"Dün ne düşündüm biliyor musun? Tipine baktım. Bu adam aslında sülalesinin Hazarlardan gelme olması lazım. Çünkü tipi Semitik değil. Ortadoğu tipi değil.

Macaristan nüfusunun üçte biri Hazar Yahudileridir. Hazar'dan oraya Moğol baskısıyla, diğerlerinin baskısıyla göç edenler bir kısmı Hristiyan oldular, bir kısmı ise tam emin değilim Karataylar var, onlar Türk asıllıdır.

Bu büyük ihtimalle Türk orijinli bir adamdır. Irk olarak yüzde 90 Türk'tür bu. '13. Kabile'yi anlatmıştım, Arthur Koestler'in ve Hazar Yahudilerinin nasıl büyük imparatorluk kurduğunu ve sonra Avrupa'ya yayıldıklarını, bütün Almanya'daki, Polonya'daki, Litvanya'daki, Rusya'daki Yahudiler aslında Hazarların devamıdır. Tipine baktığın zaman görüyorsun zaten.

Yani böyle Etiyopya, Cezayir, Morocco gibi Yahudiler değil. Tamamen sarışın, mavi gözlü, Kafkas ırkı. Semitikler Kafkas ırkı değildir, Araplar Kafkas ırkı değildir. Türkler Kafkas ırkıdır.

Enteresan nokta da bu. Şimdi diyecekler ki bu adam ne diyor. Soros bilmem kaçıncı göbekten Türk'tür yani onu da söyleyeyim."

besim Tibuk Soros Bilmem Kaçıncı Göbekten Türk'tür