TikTok'a Metin Paylaşma Özelliği Eklendi

TAKİP ET

Çin merkezli kısa video paylaşım platformu TikTok, metin paylaşma özelliği getirdiğini açıkladı.

Twitter'ın mavi kuş logosundan vazgeçerek "X" harfine geçmesine ilişkin tartışmalar devam ederken, popüler sosyal medya platformu TikTok, yeni özelliklerini güncelledi.

TikTok artık kullanıcılarına sadece fotoğraf ve videoları değil, metin tabanlı paylaşımlara da olanak sağlamaya başladı, böylece Twitter gibi metin tabanlı iletişime imkan tanıyor. Ayrıca, kullanıcılar artık gönderilere ses, konum ve düetler gibi çeşitli yollarla cevap verebilecekler.

TikTok'tan yapılan açıklamada, “Bu yeni özellikler sayesinde metin gönderileri herhangi bir video veya fotoğraf gönderisi kadar etkileşim alacak ve dinamik kalacak” ifadesine yer verildi. Kullanıcılara kendilerini ifade etmenin başka bir yolunun sunulduğu vurgulandı.

Bu ayın başlarında TikTok, müzik akışı hizmeti sunmaya başlamıştı, bu da Spotify ve Apple Music gibi uygulamalara benzer bir özellik eklediğini gösteriyor.

TikTok'un bu güncellemesi, Tesla ve SpaceX'in sahibi olan Elon Musk'ın Twitter logosunu değiştirmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti. Musk, Twitter hesabının açıklama kısmına "X.com" yazarak, "X.com" adresinin artık "twitter.com" a yönlendirildiğini duyurmuştu.

Elon Musk, Twitter'ı ekim ayında satın aldıktan sonra platformda radikal değişikliklere gitmişti ve bu hareketler dikkatleri üzerine çekmişti.

Tiktok Sosyal medya