Tıp Öğrencisi Türkiye'nin Başkentini Bilemedi: Kenan İmirzalıoğlu Şaşırdı

TAKİP ET

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir tıp öğrencisi Türkiye'nin başkentini iki joker hakkını kullanarak bilebildi.

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster programına katılan tıp öğrencisi Name Çığra Coşkun, "1924 Anayasası'nda ve 1961 Anayasası'nda Türkiye'nin başkentinin hangisi olduğu yazar?" sorusu karşısında ter döktü.

Cevap olarak İstanbul, Ankara, Erzurum ve Sivas şıklarının yer aldığı soruda tıp öğrencisi yarışmacı önce seyircilere sorma joker hakkını kullanmak istedi. Coşkun'un joker hakkını kullanmak istemesi üzerine seyircilerin yüzde 40'ı Ankara, yüzde 28'i Erzurum, 16'sı İstanbul ve yüzde 16'sı Sivas cevabını verdi.

Gene emin olamayan yarışmacı yarı yarıya joker hakkını kullanmak istedi ve doğru cevabı ancak bu şekilde bulabildi. Bunun üzerine Kenan İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemeyerek "İyi ki hangi ülke olduğu sorulmadı. Türkiye'nin başkenti... 13 Ekim 1923'ten beri hiç değişmedi, hiç tartışılmadı... 1961 de var. Name sana söylüyorum seyircilerimiz de anlasın. Sadece yüzde 40'ı Ankara görüyorsun" dedi