Tır Sürücüsünü Rehin Alan Şahsı Bakan Yerlikaya Teslim Olmaya İkna Etti

TAKİP ET

Tır sürücüsünü rehin alıp İçişleri Bakanı ile görüşmek isteyen şahıs Bakan Yerlikaya tarafından teslim olmaya ikna edildi.

Kocaeli'de tır sürücüsünü rehin alan ve TEM Otoyolu'nda 'dur' ihtarına uymayıp jandarmalara ateş açan F.B. AKP'li İçişleri bakanı ile görüştü. Bakanla konuşmasının ardından ikna olan şahıs ekiplere teslim oldu. 

Tır sürücüsünü rehin alan şahıs TEM Otoyolu'nda 'dur' ihtarına uymayarak kaçmış ve araçtan jandarmaya ateş açmıştı. Jandarma ve polis ekiplerinin yolu keserek durdurduğu araçtaki F.B'yi ekipler ikna edemedi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek isteyen şahıs sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile AKP'li Bakan Yerlikaya ile iletişime geçti. 

Tır sürücüsünü rehin alan F.B.'nin:

"Bakanım siz bana bu işin peşini bırakmayacağım diye söz verin"  sözlerinin ardından Bakan Yerlikaya şu şekilde konuştu: 

 "Ben Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı olarak söz veriyorum. Ben senin yanına Faruk’u gönderiyorum. Faruk benim Gaziantep Valiliği'nden bu yana tanıdığım biridir. Sonradan mahcup olacağın bir yanlış yapma. Sen şimdi teslim oluyorsun. Arabada giderken de ben seninle konuşacağım"

Bakan Yerlikaya ile görüştükten sonra tır sürücüsünü rehin alan F.B. polis ekiplerine teslim oldu. 

Kocaeli'de Bir Şahıs, Bir Tır Şoförünü Rehin Alıp Ali Yerlikaya İle Görüşmek İstediğini Söyledi

 

 

ali yerlikaya kocaeli tır şoförü canlı yayın