'Titanik Pozu' Vermek İsteyen Çift, Denize Düştü

TAKİP ET

İzmit'te iskelede balık tutarken denize düşen Furkan Çiftçi (23) yaşamını yitirirken, kız arkadaşı Mine Dinar (23) çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Dün akşam saat 21.15 sıralarında İzmit Marina İskelesi’nde Furkan Çiftçi ile kız arkadaşı Mine Dinar, iskelede alkol alıp, oltayla balık avladı.

Bir süre burada vakit geçiren ikili denize düştü. Suda çırpınanları gören çevredekiler, Mine'ye olta sopasını uzatarak genç kızı sudan çıkarttı.

Furkan Çiftçi ise gözden kayboldu.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sudan çıkarılan Mine Dinar, ambulansla hastaneye götürülürken, Furkan Çiftçi için itfaiyede görevli dalgıçlar arama çalışmasına başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren arama çalışmalarının ardından Furkan Çiftçi’nin cansız bedenine ulaşıldı.


"Titanik Pozu"


Olayın ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne getirilen ve sağlık durumu iyi olan Mine Dinar’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Mine Dinar'ın, alkol aldıktan sonra erkek arkadaşı Furkan Çiftçi ile, ‘Titanik pozu’ vermek için iskelede bulunan zincirlerin arkasına geçtiklerini ve dengelerini kaybederek denize düştüklerini söylediği öğrenildi.

Furkan Çiftçi’nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Düzce’ye gönderilecek.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

titanik pozu titanik furkan çiftçi mine dinar izmit denize düştü