TOGG, 1500 Personelin İstihdam Edileceğini Açıkladı

TAKİP ET

TOGG, bu sene 1500 kişinin istihdam edileceğini duyurdu.

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu ay içerisinde 220, bu yıl içerisinde ise toplam 1.500 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. 

Söz konusu paylaşımda, inşaat çalışmalarının geldiği son nokta hakkında da bilgi verildi. 550 bin metrekarelik kazı çalışması yapıldığını belirten yetkililer, 225 bin metre kare dolgu yapıldığını, ayrıca 30 bin 900 adet de güçlendirme kolonu yerleştirildiğini söylediler. Böylelikle boya, enerji ve gövde üretim birimlerinin altyapı çalışmaları tamamlanmış oldu.

TOGG'un yaptığı açıklama şöyle:

"Gemlik Tesisimizin zemin güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ana yüklenici firma, 'Yapı Merkezi' ile anlaşma imzalandı. Üst yapı için mobilizasyon alan çalışmaları başlatıldı. Üst yapı için ocak ayında 200 toplamda 1.500 personel istihdam edilecek. Toplamda 1.500 kişilik yatakhane, 350 kişilik yemekhane…. Alt yapı çalışmalarına son durum; yapılan kazı 550 bin metreküp, yapısal dolgu 225 bin metreküp, zemin güçlendirme kolonu 30 bin 900 adet. Boya enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bizi izlemeye devam edin."

Yetkililer, çalışmaların takvime uygun bir şekilde ilerlediğini ifade ediyor. Takvime göre inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte de seri üretim süreci başlayacak yerli otomobiller, önümüzdeki yılın sonunda banttan inmiş olacak.

togg açıklama istihdam gemlik