TOGG'un Yeni Logosu Paylaşıldı

TAKİP ET

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından, 'TOGG'un marka değerlerine uygunluk', 'Özgünlük' ve 'Tescil edilebilirlik' kriterlerinden en yüksek puanı alan logoyu seçtik" dedi

27 Aralık 2019’da ön gösterim araçlarını tanıtan Türkiye Otomobili Girişim Grubu (TOGG), marka isminin ardından logosunu da belirledi.

Verilen bilgiye göre, yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından, bugüne kadar Türkiye’de ve dünyada önemli markaların logolarını tasarlayan marka ajansı CGH’nin logo tasarımı en yüksek puanı alarak, TOGG’un logosu olarak seçildi.

Logo tasarımında iki okun, ortasında değerli taş şeklini oluşturacak şekilde kaynaşarak, Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesini simgelediği kaydedildi.

Logonun aynı zamanda TOGG’un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu da vurguladığı belirtildi. Logo için Avrupa Birliği, ABD, Çin, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye’de gerekli tescil işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.

togg TOGG logo togg logosu togg araçları