TOGG'unu Teslim Alan AKP Genel Başkanı Erdoğan: Kamu Bankalarının Kredi İmkanları Müsaittir

TAKİP ET

Togg'un ilk iki otomobili AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a verildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törende Erdoğan, 'Kamu bankalarının kredi imkanları müsaittir. Konutlarda bunu nasıl yapıyorsak, otomobilde de bunu yapmak mümkündür' dedi.

Togg’un ilk iki otomobili AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a verildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende Erdoğan, “Milletimizin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine tanıklık ediyoruz” dedi.

Erdoğan, 2019 yılında ilk siparişi kendilerinin verdiğini hatırlatarak, projeye karşı yapılan eleştirilerin boşa çıktığını söyledi. Togg’un tasarımından fabrikasına, üretiminden satışına kadar her aşamada başarı gösterdiğini vurgulayan Erdoğan, emeği geçenleri kutladı.,

Kredi Çağrısı Yaptı

Erdoğan, araçla yaptığı kısa sürüş sonrası gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Togg’a uygun kredi imkanının olup olmadığı sorusuna Erdoğan, “Kamu bankalarının kredi imkanları müsaittir. Konutlarda bunu nasıl yapıyorsak, otomobilde de bunu yapmak mümkündür” cevabını verdi.

Erdoğan geçtiğimiz yıl Togg için “Halkımızın cebini sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye düşünüyorum. Bir defa o olmazsa sürümden kazanma felsefesi yürümez” demişti.

togg erdoğan emine erdoğan kredi