Tokat Belediyesi Emine Erdoğan'ın 1 Saatlik Ziyareti İçin 3 Milyon TL'lik 'Konsept' Hazırladı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın onur konur konuğu olduğu 1.Tokat Gastronomi Festivali için 3 milyon liralık konsept hazırlandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın onur konur konuğu olduğu 1.Tokat Gastronomi Festivali için 3 milyon liralık konsept hazırlandı.

Yeniçağ'dan Kenan Kayhan'ın haberine göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen “Bereket Hasadı” Programı için AKP’li ilçe Başkanının akrabasının tarlası kiralanarak özel çiftlik konsepti hazırlandı.

Emine Erdoğan'ın 1 saatlik ziyareti için özel olarak hazırlanan konsept yaklaşık 15 günde hazırlandı.

Özel bir organizasyon firması tarafından yapılan konsept için tanesi 20 liradan on binlerce tuğlalar zemin taşları ile kaplanırken Emine Erdoğan’nın gezeceği yerlere özel İtalyan Ponza taşı döşendi.

Tarla için özel yollar açıldı elektrik hattı çekildi, özel projektörler yerleştirildi. Yaklaşık maliyeti 3 milyon liraya mal olan konsept program sonrası sökülecek.

Emine Erdoğan geçen günlerde dişisinden yanıt alamayan kauai kuşu için üzülüp ağlamıştı. Türk milleti açlıkla boğuşurken kauai kuşu ağlayan Emine Erdoğan, 1 saatlik ziyareti için yapılan 3 milyon TL'lik harcamayla ilgili bir açıklama yapmadı.

emine erdoğan dişisinden cevap alamayan kauai kuşu kauai kuşu tokat 3 milyon TLlik konsept tokat gastronomi festivali