Topbaş'ın Cenazesinde İlginç Detay: Erdoğan'ın Korumaları İmamoğlu'nu Çıkarmaya Çalıştı

TAKİP ET

İsmail Küçükkaya'nın aktardığına göre Topbaş'ın cenazesi için orada bulunan İmamoğlu'nu Erdoğan'ın korumaları alandan çıkarmaya çalışmış.

Eski İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın cenazesinde İmamoğlu ve Erdoğan arasından yaşanan ilginç diyaloğu gazeteci İsmail Küçükkaya aktardı. Küçükkaya, İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki şey istediğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu ile partili Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalogta İmamoğlu, Erdoğan'dan iki şey istedi. İmamoğlu'nun, Erdoğan'a "Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Korumalar İmamoğlu'nu Çıkarmaya Çalıştı

Küçükkaya'nın aktardığına göre cenaze töreninde partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumalarının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan dışarı çıkmasını istediği ortaya çıktı. İmamoğlu, Fatih türbesinde dua ettiği sırada yanına gelen korumalar, Erdoğan geliyor diye İmamoğlu'ndan dışarı çıkmasını istedi. İmamoğlu'nun ise dışarı çıkmayı reddederek "Gelsin birlikte dua edelim" dediği öğrenildi.

ekrem imamoğlu erdoğan iki istek korumalar cenaze töreni kadir topbaş çıkarmaya çalışıldı istek çıkmadı