Torbalı Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, bir süredir tedavi altında tutulduğu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

6 Mart'ta ailesiyle birlikte ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'ndeki evin bulunduğu apartmanda çıkan yangında, Başkan İsmail Uygur ve aile efradının da aralarında bulunduğu 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmış, Başkan Uygur 6 gün sonra taburcu edilmişti. 14 Nisan'da nükseden solunum sıkıntılarıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, yoğun bakıma alınmıştı.

Başkan İsmail Uygur'un yaşamını yitirdiğini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Seni unutmayacağız Başkan! Çok üzgünüm... Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu..." ifadeleriyle kamuoyuna duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsmail Uygur'un vefatı ile ilgili olarak yaptığı Twitter paylaşımında "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’a Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Torbalı Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti